Samatta'nın yeni takımı belli oldu, Kim Min-Jae transferinde pürüz, Fenerbahçe'nin stoper adayları...

Düzenleyen:
Samatta'nın yeni takımı belli oldu, Kim Min-Jae transferinde pürüz, Fenerbahçe'nin stoper adayları...

SPOR Haberleri

Gelecek sezon da Fenerbahçe'de düşünülmeyen Samata geçen sezonu Antwerp'te kiralık olarak geçirdi. Burada Avrupa Ligi'nde de dahil olmak üzere toplam 9 gol attı. Vole'nin haberine göre; Kızılyıldız, Samatta'nın 2.2 milyon euroluk maaşının büyük bölümünü ödeyip oyuncuyu kiralamak istedi. Fenerbahçe bu teklife ek olarak kiralama bedeli istedi.

Fenerbahçe, Mbwana Samatta'yı 4 sezonluğuna transfer ettiğini açıklamıştı. Sarı lacivertliler, bu transfer için Aston Villa'ya 6 milyon euro + 750 bin euro bonservis, Samatta'ya ise yıllık 2.75 milyon euro maaş verdi.

KİM MİN-JAE'DE SON DURUM

Fransa'nın Rennes kulübü Kim Min-Jae'nin sözleşmesindeki 20 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanarak transferi bitirmek üzereydi. Ancak Güney Koreli'yi isteyen bir diğer kulüp Napoli, "Biz 20'yi peşin verelim" teklifiyle geldi. Fenerbahçe yönetiminin ise Kim'e takımda kalması için yeni teklif yapacağı iddia edildi. Kamptan ayrılan yıldız stoperin durumu hala netlik kazanmadı.

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae'nin kadrodan çıkarılmasından sonra 20 Temmuz'da Dinamo Kiev'le oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında savunmanın Serdar Aziz-Attila Szalai'den oluşması bekleniyor.

Ancak sarı lacivertli ekibin teknik direktör Jorge Jesus ve ekibi her ihtimale karşı defansın göbeği için Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos'u da hazırda bekletiyor. Bilindiği gibi UEFA, Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında takımlara maçın başlamasına 24 saat kalaya kadar 2 oyuncu ekleme-çıkarma imkanı sunuyor.

Fenerbahçe'nin yeni stoper listesinde 3 isim bulunuyor... 

Arsenal'in 28 yaşındaki İspanyol stoperi Pablo Mari, Flamengo ve Udinese'de kiralık oynadı.Fluminense'nin 25 yaşındaki stoperi kariyeri boyunca Brezilya dışına çıkmadı.Brezilya ekibi Bragantino'nun 26 yaşındaki stoperinin güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...