Demet Akalın'dan Nagihan'a 'şampiyonluk' hediyesi: O kadar mahcubum ki, bu zamanda...

Düzenleyen:
Demet Akalın'dan Nagihan'a 'şampiyonluk' hediyesi: O kadar mahcubum ki, bu zamanda...

MAGAZİN Haberleri

Sıkı bir Survivor takipçisi olarak bilinen Demet Akalın, Nagihan Karadere'yi evinde ağırladı. Ünlü şarkıcı ile birlikte güneşin ve denizin tadını çıkaran Karadere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Survivor Nagihan, Demet Akalın'ın kendisine şampiyonluk hediyesi olarak altın aldığını belirtti.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve sıkı bir Survivor izleyicisi olan şarkıcı Demet Akalın, bu sene de Survivor'ı takip etmeyi ihmal etmedi. Favori yarışmacısının Nagihan Karadere olduğunu açıklayan Akalın, sevilen yarışmacının elendiği gün sosyal medya hesabından sitem etmişti.

Finale sayılı günler kala yarışmadan elenen Nagihan Karadere, veda konuşmasında "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU NAGİHAN"

Nagihan'ın elenmesine sinirlenen Akalın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Biz ne izledik 6 aya yakın... Yapın BBG evi SMS'le oynayın ötede... Yazık günah ve vallahi yazık... Ama tek gerçek var dışarıda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır ve efsane olarak kalacaktır. Nokta" diyerek tepki göstermişti.

Akalın, Survivor'daki favori yarışmacısı Nagihan Karadere'yi evinde ağırladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gönüllerin şampiyonu gelmiş" diyen Demet Akalın, Survivor Nagihan'ı hediyelere boğdu. 

"KOCAMAN ALTINLAR ALMIŞ ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ"

Demet Akalın'ın davetini geri çevirmeyen Survivor Nagihan, ünlü şarkıcı ve ailesiyle güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Demet Akalın'ın evinden paylaşımlar yapan Survivor Nagihan Karadere açıklamasında "Kraliçenin evine tatile geldik. Misafirliğie geldiğimiz yetmezmiş gibi bana kocaman kocaman altınlar almış şampiyonluk hediyesi.... O kadar mahcubum ki hele de bu zamanda altın para" dedi.

SURVIVOR NAGİHAN SİTEM ETMİŞTİ

Yarışma sonrası Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasına dair yapılan eleştiriler sürerken Nagihan da "Ayrıca bu hırsla bu azimle, bu başarı ile 3. kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum. Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını aşil tendonunu 1 sayı alma uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece SMS ile yürüyor" demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...