Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde Ryan Kent'le yollar ayrılıyor. Sarı-Lacivertliler sezon başında Rangers'tan bedava aldığı İngiliz kanat oyunucusunu kiralık olarak göndermek istiyor. Peki, Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Fenerbahçe'de devre arası transfer döneminde Ryan Kent'le yollar ayrılıyor. Sarı-Lacivertliler sezon başında Rangers'tan bedava aldığı İngiliz kanat oyunucusunu kiralık olarak göndermek istiyor. Peki, Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

RYAN KENT FENERBAHÇE’DEN AYRILIYOR MU?

Fenerbahçe'nin geçen sezon sonunda henüz teknik direktör bile belli değilken kadrosuna kattığı 27 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent, devre arasında ülkesine geri dönüyor. İngiliz futbolcuyu gözden çıkaran yönetim, yabancı kontenjanını açmak için bu hamleyi yapmayı planlıyor.

Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

RYAN KENT'İN MENAJERİ NEDEN İSTANBUL'A GELDİ?

Teknik direktör İsmail Kartal'ın verdiği süreleri iyi kullanamayan 27 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ve İngiltere'ye geri dönmek istediği iddia ediliyor. Kent'in menajeri, önümüzdeki ay İstanbul'a gelip yönetimle bir görüşme gerçekleştirecek.

Ryan Kent Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Kent hangi takıma, nereye gidiyor?

RYAN KENT NEREYE GİDECEK?

Fenerbahçe'nin planı ise Kent'i kiralık olarak göndermek. Şu ana kadar İngiltere ve İskoçya'dan kiralama teklifleri alan sarı lacivertli kulüp, Kent ve menajeriyle görüştükten sonra kesin yol haritasını çizecek.

Ryan Fenerbahçe formasını 14 kez giyerken yalnızca 2 resmi maça ilk 11'de başladı. Sahada 560 dakika kalan yetenekli isim, 1 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...