Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze paylaşımı: Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze paylaşımı: Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir
GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden Gazze ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında "Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki katliamlara dikkat çekti ve dünya liderlerine çağrıda bulundu. Erdoğan paylaşımında; "Zalimle mazlumu eşitlemek, zalimi aklamak demektir." ifadelerine yer verdi. 

https://twitter.com/RTErdogan/status/1724842196967596491

"KATLİAMA DESTEK VERENLERİ UNUTMUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda 40 gündür Gazze'deki masumları katleden İsrail’e sert tepki göstermişti. Erdoğan konuşmasında, "İsrail, evlerini terk etmeye zorladığı sivilleri yolda kasıtlı olarak bombalayan bir canilikle, kelimenin tam anlamıyla bir devlet terörü sergiliyor. Ben şu anda gönlüm ferah, açık olarak diyorum ki İsrail bir terör devletidir. İnsanım diyen hiç kimse Gazze’deki katliamları onaylayamaz. Bu katliamlara aleni destek verenleri de unutmuyoruz. Ses çıkarmayanlar en az failler kadar bu suçlara ortaktır. AB’den Amerika’sına hiçbiri çıkıp tek kelime etmiyor. Birileri rahatsız olacak diye Hamas mensuplarının vatanlarını ve canlarını korumaya çalışan direnişçiler olduğu gerçeğini dillendirmekten asla çekinmeyiz." ifadelerini kullanmıştı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...