Rumen basını, 'Türkler bizden korkuyor'

Rumen basını, 'Türkler bizden korkuyor'

SPOR Haberleri

Millilerimizin 10 Eylül günü rakibi olacak olan Romanya'da gazeteler, Andorra maçının ardından Türkiye'nin detaylı analizini çıkardı.

Milli Takımımızın Romanya ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde, teknik direktör Fatih Terim'in Andorra maçının ardından söylediği sözler Rumen basınında gündem oldu. Rumenler ayrıca Andorra maçının ardından Türk gazetelerin attığı başlıklar nedeniyle Türklerin kendilerinden 'korktuğunu' iddia etti. Salı günkü kritik maç öncesinde Terim'in söylediği, "Bükreş'te kaybedecek bir şeyimiz yok, Korkmuyoruz" ifadelerini manşetlerine taşıyan Rumen gazeteleri, Türkiye'nin son 10 maçında Andorra haricinde hiç bir takım karşısında galibiyet alamamasına dikkat çekti. Fatih Terim'in Romanya karşısında sahaya sürdüğü kadronun detaylı analizini yapan Rumenler, ayrıca Türk gazetelerinin bugün gazetelerinde attığı başlıklardan yola çıkarak Millilerimizin kendilerinden çekindiği izlenimini verdi. Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda 8. maçında Romanya ile karşı karşıya gelecek olan Millilerimiz, bu karşılaşmayı 10 Eylül saat 21:00'de Bükreş Ulusal Stadı'nda oynayacak. (sporx)


İŞTE GECENİN SONUÇLARI
nbsp;Rumen basını, 'Türkler bizden korkuyor'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...