Roy Hodgson'dan Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha müjdesi! Ayrılığı açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Roy Hodgson'dan Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha müjdesi! Ayrılığı açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Crystal Palace'tan ayrılması kesinleşen yıldız forvet Wilfried Zaha için resmi temaslara başladı. Futbolcunun menajeri dün Fenerbahçe-Trabzonspor maçını Kadıköy'de izledi. Bugün ise Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson, "Korkarım gelecek sezon burada oynamayacak ama her zaman umut edebiliriz" açıklamasıyla müjdeyi verdi.

Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki Premier League yıldızı Wilfried Zaha'nın Crystal Palace'tan ayrılması kesinleşti. Sarı-Lacivertli taraftarın merakla beklediği transfer sürecinde Crystal Palace Teknik Direktörü Roy Hodgson'dan önemli açıklamalar geldi.

Hodgson, 9 yıldır formasını giydiği Crystal Palace ile sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Zaha'nın geçen hafta Bournemouth maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezon sonuna kadar oynamasının mümkün görünmediğini söyledi. İngiliz hoca "Zaha'nın sakatlığı sandığımızdan daha ciddi görünüyor, bu yüzden korkarım ki bu sezon tekrar oynamayacak" diye konuştu.

HODGSON AYRILIĞI AÇIKLADI

Tecrübeli çalıştırıcı, 30 yaşındaki futbolcunun takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya ise "Korkarım gelecek sezon burada oynamayacak ama her zaman umut edebiliriz. Görüşmelerin detaylarını bilmiyorum. Kulüp onunla görüştü ve temaslar devam edecekler. Ne kadar ilerlediklerini bilmiyorum. Bir Palace taraftarı olarak olarak tek umabileceğim, onun burada kalması, ancak size içeriden güncel bir bilgi veremem." ifadelerini kullandı.

FİLDİŞİ SAHİLİ MİLLİ TAKIMI'NI SEÇTİ

Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde doğan Wilfried Zaha, büyüğü yer olan Londra'nın köklü kulüplerinde Crystal Palace'ın altyapısında futbola başlayıp Premier League yıldızına dönüştü.

30 yaşındaki forvet İngiltere Milli Takımı'ndan da teklif olmasına rağmen ülkesini tercih etti ve Fildişi Sahili Milli Takımı formasıyla 30 maça çıktı. Zaha 2 kez de İngilizler için ter dökmüştü.

Piyasa değeri bir ara 55 milyon euroyu gören Zaha'nın Premier League ekibiyle sözleşmesi haziran ayında sona erecek. Yıldız isim bu sezon İngiltere'de 27 maça çıkıp 7 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Bir dönem Manchester United forması da giyen Zaha 2015'ten beri Palace forması giyiyor. 

Roy Hodgson'dan Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha müjdesi! Ayrılığı açıkladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...