Roberto Carlos, Galatasaray'a tam konsantre

/ Kaynak: DHA
Roberto Carlos, Galatasaray'a tam konsantre
SPOR Haberleri  / DHA

Sivasspor, Roberto Carlos idaresinde Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra pas çalışması yaparak çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı. Teknik Direktör Roberto Carlos'un hakemliğinde oynanan maçta, futbolcuların oldukça hırslı ve azimli oldukları görüldü. Dünki antrenmanda sakatlanan Abdurrahman Dereli ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Rafik Djebbour, Aydın Karabulut ve Cihan Özkara antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan John Utaka ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.Teknik Direktör Carlos antrenman sonrası futbolcularla yaptığı toplantıda, Galatasaray'ı diğer takımlardan farklı görmediğini belirterek bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. İstanbul'da oynanacak maçta herkesin çok fazla koşmasını isteyen Carlos, oyuncularına "En iyi performanslarınızı sergileyin" uyarısında bulundu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...