Rıza Çalımbay ümidini koruyor: Şampiyon olabiliriz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıza Çalımbay ümidini koruyor: Şampiyon olabiliriz

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dokuz puanlık farkın kapanabileceğini söyleyen Rıza Hoca “Önümüzdeki üç maçı kazanmamız hâlinde zirvede yeniden iddialı duruma geliriz” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zirveyle aradaki dokuz puanlık farka rağmen şampiyonluk umutlarını kaybetmiş değil. Burak Yılmaz’ın görevine son verilmesinin ardından acil olarak takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı, millî arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Takımın eksiklerini giderme yolunda önemli adımlar attıklarını belirten Çalımbay “Oyuncu arkadaşların motivasyonu gitmişti, son maçlarda yenilmişler, Avrupa’dan elenmişler, moralleri bozuktu. Bizim de onları düzeltmemiz gerekiyordu. Millî arada bunu başardık diyebilirim” sözlerini kullandı.

FARK KAPANIR

Dokuz puan farkın mutlaka azalacağını söyleyen Çalımbay “Hedefimiz önümüzdeki takımlara yetişebilmek. Bunun için de iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Önümüzdeki üç maçı kazanırsak zirvede yeniden iddialı duruma geliriz” dedi. Futbolculuk kariyeri boyunca sadece Beşiktaş formasını giydiğini hatırlatan Çalımbay “Benim Beşiktaş’a borcum var. Ne zaman görev verilirse gelir yaparım. Beşiktaş’tan önce Suudi Arabistan’dan teklif gelmişti ama ‘Beşiktaş’ı bekleyeceğim’ diyerek bu teklifi reddettim” açıklamasında bulundu.

ABOUBAKAR KALACAK!

Suudi Arabistan'dan teklifler alan Aboubakar hakkında konuşan Rıza Çalımbay "Ben Aboubakar'ın takımda kalacağını düşünüyorum. Teklifler olabilir ama bu sezon farklı bir yere gideceğini kesinlikle düşünmüyorum" dedi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...