Rakibiyle çarpışan kaleci beyin kanaması geçirdi! Aykut Demirdelen yoğun bakımda

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Zonguldak'ta oynanan amatör lig maçında hava topuna çıkan ve rakibiyle çarpışan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan kalecinin yoğun bakıma alındığı, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zonguldak Süper Amatör Ligi maçında Şehit Vefa Kuarakurdu Stadı'nda Akınspor ile Çaycumaspor karşı karşıya geldi. Maçın 50'nci dakikasında rakip takım oyuncusu ile çarpışan Çaycumaspor'un kalecisi Aykut Demirdelen, başına aldığı darbe ile yere yığıldı.

KAAFATASINDA İKİ ÇATLAK OLUŞTU

Kaleci Aykut'a ilk müdahaleyi saha kenarındaki sağlık ekipleri ile doktor olan tribündeki CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul yaptı. Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan kalecinin yoğun bakıma alındığı, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Demirdelen'in kafatasında iki çatlak oluştuğu ve buna bağlı olarak iç kanama geçirdiği belirtildi.

"YARIN SABAHA KADAR KONTROL AMAÇLI UYUTULACAK"

Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser, kaleci Demirdelen'in sağlık durumu ile ilgili şunları söyledi: "Kardeşimiz bugün talihsiz bir sakatlık geçirdi. Arka kafadan darbe aldı, travma geçirmesi böyle oldu. Sanırım o darbeyi alınca bilinci kaybolunca olduğu yere düştü ve kafatasında çatlaklar meydana geldi.

Tomografide kafatasında çatlaklar olduğu, iç kanama ve dış kanama meydana geldiği görüldü. Doktorumuz Selami Bey ameliyatlık bir durum olmadığını, kanamanın durduğunu, devam etmediğini söyledi fakat süreci takip etmemiz gerektiğini de söyledi. Doktorumuza göre beyindeki kanamanın azaldığı artmadığı buna binaen ödemin azaldığını ve bizim açımızdan bunun çok iyi olduğu ifade etti.

Yarın sabaha kadar kontrol amaçlı uyutup tedavisine devam edilecek. Şu an Aykut'un durumu iyi gidiyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen." 

Rakibiyle çarpışan kaleci beyin kanaması geçirdi! Aykut Demirdelen yoğun bakımdaTalihsiz kalecinin darbe sonrası yere yığıldığı anlar amatör kameraya yansıdı

AKINSPOR KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

Akınspor Kulübü de 1-1 berabere biten maçın sonunda yayımladığı mesajında, "Girdiği pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen'e ve Çaycumaspor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yoğun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle" ifadeleri kullanıldı.

Çaycumaspor taraftarları da yaşanan olay sonrası destek amaçlı Ereğli’ye giderek hastane önünde takımın yanında oldu. (AA-İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...