Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

- Güncelleme:
Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

GÜNDEM Haberleri

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kimya fabrikasında yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran alevler gökyüzünü kapladı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yangın mahallinin etrafındaki fabrikalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, ekiplerimiz yangının çevreye etkisi ile ilgili tüm tedbirleri almıştır." denildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor. Edinilen bilgiye göre; Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi’nde madeni yağ, gres yağı ve aerosol sprey türevlerini üreten  kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

DUMANLAR KENT MERKEZİNDEN GÖRÜLÜYOR

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin köpükle müdahale ettiği yangında polis ekipleri de tesis çevresinde güvenlik önlemi alarak, fabrika çevresini giriş çıkışlara kapattı. Çok sayıda ekiple müdahale edilen yangının söndürülmesi için yoğun bir müdahale yapılırken, fabrikada çalışanlar kısa sürede tahliye edildi.Yangından yükselen dumanlar kent merkezinin bir çok yerinden görüldü. Yangında ilk belirlemelere göre yaralının bulunmadığı ifade edildi. Olay yerine tedbir amaçlı AFAD ve UMKE ekibi de sevk edildi.

Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

"BİR ANDA PARLAMA OLDU"

TOMA araçları da söndürme çalışmalarına destek verdi. Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar ve yanan fabrikadan yükselen alevler, havadan dron ile görüntülendi. Yangının başlangıcına şahit olan işçilerden Ramazan Mert Tahir, “Fabrikadan araçlar için her türlü kimyasal malzeme üretiyoruz. Yangın bizim çalışma olduğumuz bölümden başladı. Yangın başladığı esnada o bölümde 20’ye yakın kişi çalışıyorduk. Bir anda parlama oldu, gerisini biz de göremedik” dedi.

Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

VALİLİK: CAN KAYBI YOK

Çalışmalarla ilgili olarak Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada; “28 Kasım 2022 günü saat 12.30 sularında ilimiz Pamukkale ilçesi Kale Mahallesi’nde bulunan bir kimya fabrikasında meydana gelen yangınla ilgili olarak ekiplerimiz ivedilikle olay mahalline intikal etmiş, söndürme ve soğutma çalışmalarına başlamışlardır. Şu an itibariyle herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Yangın mahallinin etrafındaki fabrikalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, ekiplerimiz yangının çevreye etkisi ile ilgili tüm tedbirleri almıştır. Yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş çaplı araştırma çalışmaları başlatılmıştır” denildi.

Son dakika: Denizli'de fabrika yangını

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...