Prandelli ile şimdilik devam

Prandelli ile şimdilik devam

SPOR Haberleri

Kasımpaşa maçına hocasız çıkmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, listesine Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu ve Tugay Kerimoğlu'nu aldı.

Galatasaray'da üst üste alınan farklı yenilgilerin ardından Teknik Direktör Cesare Prandelli eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Tepkilere sinirlenen İtalyan teknik adamın istifa kararı aldığı ancak yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Başakşehir maçının ardından görüştüğü tecrübeli çalıştırıcıyı bundan vazgeçirdiği ortaya çıktı. Albayrak, Cesare Prandelli'yi 1 hafta daha kalmaya ikna etti. Böylece takımın Kasımpaşa karşılaşmasına hocasız çıkma durumu ortadan kalkmış oldu. Sarı-kırmızılılar, Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ'nin başına getirilmesi planlanan Ali Dürüst önderliğinde hoca arayışları için harekete geçme kararı aldı. Sarı-kırmızılıların listesinde üç isim var. Bu teknik direktörlerin ortak özelliği üçünün de yerli olması ve Galatasaray camiasını yakından tanımaları. Şu anda takım çalıştırmayan Mustafa Denizli, geçen sezon Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu. Sarı-kırmızılı yönetim, nbsp;bugünkü mazbata töreninden sonra teknik direktör değişimini masaya yatıracak ve bu isimlerle ilgili çalışma başlatacak. Yönetimin önceliğinin Mustafa Denizli olduğu, anlaşma sağlanamaması halinde Hamza Hamzaoğlu ile görüşüleceği belirtiliyor.
"Zannetmiyorum" demişti
Bu arada Prandelli'nin sözleşmesinin içeriği de tartışılmaya başlandı. Eski Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz aylarda Prandelli'nin sözleşme feshinde Galatasaray'ı zora sokabilecek bir maddi durumun oluşmasını "zannetmiyorum ve tahmin etmiyorum" gibi ucu açık sözlerle anlatmıştı. Kesin bir dil kullanmayan Aysal'ın, sözleşme feshinde Prandelli'nin hak edişlerinin tamamı ödeneceğindenbu durumu da camiaya anlatmak istemediği için böyle bir ifade kullandığı düşünülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...