Cimbom'da OHAL! Prandelli takımı 4 günlük kampa aldı

Cimbom'da OHAL! Prandelli takımı 4 günlük kampa aldı

SPOR Haberleri

Futbolcular Kasımpaşa maçına kadar tesislerden dışarı çıkamayacak

Başakşehir maçında kelimenin tam anlamıyla bozgun yaşayan Galatasaray'da adeta olağanüstü hal ilan edildi ve uzun yıllardır görülmemiş bir karar çıktı. Teknik Direktör Cesare Prandelli cuma günü oynayacakları Kasımpaşa maçına kadar futbolcuları bu sabah idmanından itabaren kampa almaya karar verdi. 4 gün boyunca kampa girecek evli ve bekar futbolcular, bu süre içerisinde özel bir durumları olmadığı takdirde tesislerden dışarı çıkamayacak.
Reis'e af çıktı
Öte yandan Galatasaray'da yeni başkan Duygun Yarsuvat, ilk icraatını Sabri ile gerçekleştirdi. Florya'da futbolun başına gelen Abdurrahim Albayrak, seçim öncesinde verdiği "Sabri'yi affedeceğiz" sözünü tuttu. Başkan Yarsuvat'ın da onay vermesiyle Albayrak ilk icraatını yaptı ve emektar kaptan Sabri Sarıoğlu affedildi. Reis bugün takımla birlikte antrenmana çıkacak.
163 günlük hasret bitti
Bu sezon başı kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de son maçını 17.05.2014'te K.Erciyesspor'a karşı oynamıştı. 163 gündür A Takım'la idmanlara çıkamayan Sabri, U21'de 3 maç forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...