Pendikspor - Galatasaray maçına elektrik kesildi, balkonlar tribüne döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pendikspor - Galatasaray maçına elektrik kesildi, balkonlar tribüne döndü

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 37. dakikasında stadyumda elektrikler gitti. Kısa süre sonra mücadele kaldığı yerden devam etti. Pendikspor-Fenerbahçe maçında ortaya çıkan balkon manzaraları bu maçta da görüldü. Maçta ilk golü Pendikspor buldu.

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray, Pendik Stadyumu'nda karşı karşıya gelirken, mücadelede ilginç bir olay yaşandı.

Müsabaka devam ederken, 37. dakikada stadyumda elektrikler gitti. 15 saniye sonra elektriklerin gelmesiyle karşılaşma kaldığı yerden devam etti.
Aynı durum maç öncesinde futbolcular ısınmadayken de yaşanmıştı.

Pendik'te 1960 kişi kapasiteli butik stadın zemini, etraftaki binaların balkon ve pencerelerinden rahat bir şekilde görünüyor. Karşılaşma için stada gelmeyen futbolseverler, bu binalardan karşılaşmayı seyretti.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1730972563084324935

OKAN BURUK'TAN 5 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, son yapılan maçın ilk 11'ine göre 5 değişikliğe gitti.

Buruk, Manchester United karşısında ilk 11'de oynattığı Angelino, Ndombele ve Mertens'i yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam, Wilfried Zaha ile Abdülkerim Bardakcı'yı ise kadroya almadı.

İki futbolcunun da Manchester United müsabakası öncesi ağrıları olduğu için iğneyle mücadele ettiği bildirildi. Okan Buruk'un riske etmemek için Zaha ve Abdülkerim'i dinlendirdiği kaydedildi.

Pendik Stadı'nda yapılan maça sarı-kırmızılı takım Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tete, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi 11'iyle çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU 11'E GERİ DÖNDÜ

Okan Buruk, milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu 2 maç sonra ilk 11'de oynattı.

Son 2 sezondur takımın en istikrarlı futbolcularından Kerem, dinlenmek istediği için ligin 13. haftasındaki Corendon Alanyaspor mücadelesinde ilk 11'de forma giymedi. Kerem, Manchester United müsabakasında da yedekler arasında bekledi.

Pendikspor - Galatasaray maçına elektrik kesildi, balkonlar tribüne döndü

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, 2 maçın ardından ilk 11'e aldığı Kerem'i bu sezonun genelinde kullandığı 10 numara pozisyonunun aksine sol kanatta görevlendirdi.

NELSSON VE TETE'NİN HASRETİ SONA ERDİ

Sarı-kırmızılı ekibin Danimarkalı stoperi Victor Nelsson 4, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete ise 6 resmi maçın ardından ilk 11'e girdi.

Davinson Sanchez transferinin ardından yedeğe düşen 25 yaşındaki Nelsson, Süper Lig'deki son 9 müsabakada sadece 1 kez 11'de oynadı. Son olarak ligin 11. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesine ilk 11'de çıkan Nelsson, ondan sonraki 4 resmi müsabakada da başlangıç kadrosunda yer almadı.

Hücum oyuncusu Tete ise Süper Lig'de 4, "Devler Ligi"nde ise son 2 müsabakada 11'e giremedi. Pendikspor mücadelesine 11'de başlayan iki futbolcunun ilk 11 hasreti sonlandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...