‘Özür’ dedi, dilemedi

Düzenleyen:
‘Özür’ dedi, dilemedi

SPOR Haberleri

Terim, kebapçıdaki kavga olayı sonrası Demirören’le görüştü, basın önünde özür dilemeyi kabul etti ama kameraların karşısında “Bir daha olsa bir daha yaparım” dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in görevine son verilmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Terim önceki gün karşılıklı anlaşma olmadığını ve görevine son verildiğini belirtirken olay sonrası Demirören’le görüştüğünü de söylemişti. İşte bu görüşmedeki bir ayrıntıya Sporx.com ulaştı. O da Fatih Hoca’nın Alaçatı’daki kebapçı baskını sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören’le (Ali Dürüst de var) yaptığı zirvede konuyla ilgili özür dilemeyi kabul etmesiyle alakalı. Terim’in basın toplantısında TFF yönetiminin isteği üzerine kamuoyundan özür dilemesi beklenirken “Gittim gereğini yaptım ve konu bitince de oradan ayrıldım. Bir daha olsa bir daha yaparım” sözleri şaşkınlığa neden oldu ve ipler orada koptu. Ki bu olay Arda Turan’ın Makedonya’dan Slovenya’ya giderken uçakta gazeteciye saldırması sonrasındaki süreçle aynı. Arda Turan da özür dileyecekti ama o da “Yine olsa yine yaparım” demiş ve duruşunun aynı olduğunu ifadere ederek millî takımı bırakmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...