Özlenen Trabzon

Düzenleyen:
Özlenen Trabzon

SPOR Haberleri

Yanal, “Şampiyonluğa oynayacak, herkesi heyecanlandıracak bir Trabzonspor geliyor” dedi

Trabzonspor’a 2017 uğurlu geldi. Ligin ilk yarısında tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Trabzonspor, ligin ikinci yarısında ise tabloyu tersine çevirmeyi başardı. İlk yarıda 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 18 puan toplayarak maç başına 1,12 gibi düşük bir ortalamada kalan bordo-mavililer 2017’de ise 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan alırken puan ortalamasını 2.42’ye yükseltti. 
Averajlar da tersine 
Trabzonspor, ligin ilk 16 haftasında 12 gol atıp 20 gol yiyerek eksi 8 averajla maçlarını tamamladı. Ligin ikinci bölümünde ise bordo-mavililer, 7 maçta 10 gol attı, 2 gol yiyerek artı 8 averaj elde etti. Takımın gidişatından memnun olan Teknik Direktör Ersun Yanal da gelecek için umutlu konuştu. Yanal, “Şampiyonluk yarışının içinde yer alacak, herkesin özlediği bir Trabzonspor geliyor” ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...