Konya'da dehşet! Trafik magandası tartıştığı sürücüyü feci şekilde öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Konya'da dehşet! Trafik magandası tartıştığı sürücüyü feci şekilde öldürdü

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Konya’da bir kişi trafikte tartıştığı adam tarafından kalbinden bıçaklandı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken zanlı ise elinde bıçakla polise teslim oldu.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Kaletaş Caddesi üzerinde yaşandı. Aracı ile seyir halinde olan 31 yaşındaki Fevzi B., otogar civarında M.K. isimli şahısla tartıştı. Tartışma sonrası olay yerinden ayrılan Fevzi B., aracını cadde üzerindeki otoparka park etti. Evine doğru yürüdüğü sırada trafikte tartıştığı M.K.'nin, yanına gelmesi üzerine ikili tekrar atıştı. 

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Kavgaya dönüşen olayda M.K., yanında bulunan bıçakla Fevzi B.’yi kalbinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Durumu gören vatandalar hemen yetkilileri aradı. İhbar üzerine adrese kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Kalbine aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Fevzi B. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Talihsiz adam kurtarılamadı. 

ZANLI BIÇAKLA BİRLİKTE POLİSE GİTTİ

Olaya karışan M.K.'nin daha sonra suç aleti bıçakla birlikte emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...