Orman'dan Aboubakar yorumu

Düzenleyen:
Orman'dan Aboubakar yorumu

SPOR Haberleri

“Karar ağır. Mete Kalkavan dürüst bir hakem. Onu Beşiktaş ile özdeşleştirdikleri için zıt bir harekette bulundu. O da Beşiktaş’a zarar verdi”

Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesi 0-0 sona ererken skordan çok konuşulan tartışılan konu Vincent Aboubakar’ın gördüğü kırmızı karttı. Mete Kalkavan’ın 4 dakika arayla iki sarı karttan attığı Kamerunlu golcünün durumunu başkan Fikret Orman da değerlendirdi. Orman, kart için şunları söyledi: “Aboubakar iyi bir çocuk. İlk maçtaki (Olimpiakos) kırmızı kartı yorum kaldırmayacak bir durumdu. Ancak Antalya maçındaki karar ağır. Orada kırmızı kart çıkmaz. Mete Kalkavan dürüst ve namuslu bir hakem. Onu Beşiktaşlılar ile özdeşleştirdikleri için zıttı hareketlerde bulundu. O da Beşiktaş’a zarar veriyor. Allah’tan maçı kaybetmedik. Prim sistemi olduğu gibi ceza sistemi de var. Bundan kaçış yok.” 
Turu biz geçeceğiz
Orman, şampiyonluk konusunda Başakşehir ile güzel ve tatlı bir rekabet yaşadıklarını belirtirken UEFA Avrupa Ligi’nde Lyon ile eşleşmelerini de değerlendirdi. Beşiktaş’ın patronu “Bu sene umutluyum. Lyon zor bir rakip ama Beşiktaş da kolay bir rakip değil. Demba Ba (UEFA listesinde yok) ve Caner de geliyor.  Hazırlık maçları ile sahaya çıkacaklar. Bizim işimiz kolay değil onların da değil ama inşallah turu geçeceğiz” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...