İşlem tamam! Oosterwolde yarın imzaya geliyor

- Güncelleme:
İşlem tamam! Oosterwolde yarın imzaya geliyor

Spor Haberleri

Sarı lacivertliler prensipte anlaştıkları Oosterwolde için Parma’yla da el sıkıştı. 21 yaşındaki Hollandalı sol bekin en geç yarın İstanbul’a gelip imzayı atması bekleniyor.

Fenerbahçe, kronikleşen sol bek problemini kökten çözmeye yakın. Sarı lacivertliler, 21’lik Jayden Oosterwolde için Parma’yla pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertliler, Parma’nın 10 milyon avroluk bonservis inadından ciddi bir indirim sağladı. İtalyanlar, 6,5 milyon avro bonservis ve 750 bin avro bonus karşılığında Oosterwolde’ye Kadıköy vizesi vermeyi kabul etti. Hollandalının en geç yarın İstanbul’da olması bekleniyor.

SOL BEKTEN FAZLASI

Fenerbahçe’nin sağlık kontrollerinden sonra 4,5 yıllık sözleşme imzalatacağı Jayden Oosterwolde’ye de yıllık 600 bin avro civarında bir ödeme yapacağı öğrenildi. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken genç oyuncu, tekniği, hızı ve atletik yetenekleriyle de sarı lacivertlilere önemli kazanımlar vadediyor. Kariyer basamaklarını hızla tırmanan Oosterwolde’nin kısa sürede piyasa değerini katlayarak kulübe önemli gelir kazandırması bekleniyor.

YAŞI BÜYÜK AVANTAJ

21 yaşındaki futbolcu, TFF’nin 21 yaş altı yabancı oyuncu kuralına uyum sağladığı için 14 kişilik yabancı kontenjanında yer kaplamayacak. Hollanda U21 Millî Takımı’nda da forma giyen Oosterwolde, henüz A takıma davet edilmedi.

AKLI AVRUPA’DA

Jorge Jesus’un oyun planlarında yer almayan Serdar Dursun ayrılığı kafaya koydu. Süper Lig’den çok sayıda talibi olan tecrübeli golcü, menajerinden kendisine takım bulmasını isterken Avrupa şartı koştu. Almanya’dan Stuttgart, Schalke ve Union Berlin’le temasta olan Serdar’a Belçika ekibi Mechelen de talip oldu. M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...