Uçuş sürüyor... 'Beş'iktaş geliyor

- Güncelleme:
Uçuş sürüyor... 'Beş'iktaş geliyor

Spor Haberleri

Kara Kartal, Cenk Tosun (2) ve Dele Alli’nin golleriyle rahat kazandı ve “Şampiyonluk yarışında ben de varım” dedi. Aboubakar takıma pozitif enerji kattı

Sezonun en coşkulu, taraftarıyla en iyi bütünleştiği maçını oynadı Beşiktaş... Maçın başlarında karşı karşıya pozisyonda golü atamayıp, asist gibi geri pas verdikten sonra Beşiktaş’ın cezayı kesmemesi sürpriz olurdu. Efecan kaçırdı, Furkan şaşırdı, Tosun Paşa attı... Dün geceki şahlanmada Aboubakar’ın payı büyüktü. Enerjisiyle, savunmayı her an zorlamasıyla en önemli eksik parça olduğunu fark ettirdi. 

İŞTE DELE ALLI!

Buna rağmen birkaç haftadır aşılmış gözüken savunma problemleri yine baş gösterdi. Mert Günok yaptığı üç net kurtarışla savunmadaki arkadaşlarını da kurtardı. Geldiğinden bu yana en iyi maçını çıkaran Dele Alli ise Tottenham günlerini hatırlattı. İngiliz yıldız komple bir orta saha oyuncusu performansı sergilerken, attığı golle de başarılı futbolunu süsledi. Gecenin kahramanı ise Tosun Paşa’ydı. 

ICARDİ'DEN DAHA İYİ

Yeri geldi kendi yarı alanındaki köşe bayrağında bile top kazandı. Attığı ikinci golde ise “Ben daha iyisini yaparım” diyerek Icardi’ye nazire yaptı adeta. Aboubakar’ın birkaç santimetreyle ofsayta takılan muhteşem golü Beşiktaş’ın şanssızlığıydı. Beşiktaş çok ciddi eksiklerle çıktığı müsabakada şov yaparken, üst üste beşinci maçını kazanarak zirve iddiasını güçlendirdi. 

REKORTMEN CENK

Şenol Güneş’in göreve gelir gelmez ilk yaptığı iş yedek kuvvet Cenk Tosun’u on bire almak olmuştu. Ki Cenk de formanın hakkını fazlasıyla verdi ve gollerine devam etti. Dün Alanya maçında kendin pişir kendin ye yapan isim de Cenk Tosun’du. Önce penaltı kazandı ardından atışı kullandı ve Vodafone Park’ta en fazla gol atan (25) oyuncu olarak tarihe geçti. İç sahadaki rekor 23 golle Cyle Larin’e aitti. Cenk Tosun’un bu sezonh 20 maçta 11 gol ve 2 asisti bulunuyor. Lig özelinde 18 maçta 8 gol, 1 asisti olan siyah beyazlı golcünün kupada da 2 maçta 3 gol, 1 asisti var. MURAD TAMER'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...