Bitti zannedilen Onur Bulut transferinde büyük skandal!

- Güncelleme:
Bitti zannedilen Onur Bulut transferinde büyük skandal!

Spor Haberleri

Kayserispor Başkanı’nın imzadan haberi olmadığı gerekçesiyle 1 milyon avroluk ödeme geri iade edildi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş'ın bir süre önce Kayserispor forması giyen Onur Bulut'u renklerine bağladığı açıklanmıştı. Ancak bu transferin arkasında büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Onur Bulut'un menajeri Kayserispor'la masaya oturup, Başkan Ali Çamlı'nın bilgisi olmadan kulüpte olan bir yöneticiye evrak imzalattı. Bu evrakla birlikte bir süre sonra sözleşme fesih işlemi yapıldı. Evrakta imzası olan Kayserisporlu yöneticinin kulüpte imza yetkisinin olmadığı ortaya çıktı.

KONU UÇK'DA

Kayserispor Kulübü deprem sebebiyle bir süre sessiz kalmayı tercih etti. Şu anda ise hukuki süreç başlatılmış durumda. Beşiktaş'ın Kayserispor'a ödediği 1 milyon avro da transferin gerçekleştiği gün direkt olarak iade edildi. Konu şu anda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşındı. Kayserispor bu konunun hukuki süreç takibi için eski Fenerbahçeli yönetici avukat Şekip Mosturoğlu'nu görevlendirdi. Beşiktaşlı idareciler ise konunun kendileri lehine çözüleceğinden emin.

KARTAL'DAN SAĞ PENÇE!

Beşiktaş dün hazırlık maçında Ümraniyespor'u 2-0 yendi. Nevzat Demir'deki maçta siyah beyazlılar gollerini sakatlıktan dönen Rachid Ghezzal ve sağ bek Valentin Rosier'le buldu. Şampiyonluk sezonunda sağ kanada damga vuran iki oyuncunun yüksek formu teknik heyeti sevindirdi.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...