Aslan çok daha güçlü! Galatasaray devre arasını transfer dönemini boş geçmedi

- Güncelleme:
Aslan çok daha güçlü! Galatasaray devre arasını transfer dönemini boş geçmedi

Spor Haberleri

Galatasaray’da yönetim Okan Buruk’un isteği doğrultusunda Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe takviyesi yaparken Aanholt ve Seferovic ile yolları ayırdı. Top artık Buruk’ta.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmaya katkı vermek için yoğun mesai harcayan Galatasaray bir yandan da ara transfer dönemini boş geçmedi. Sarı kırmızılıların bir numarası Dursun Özbek daha önce yaptığı açıklamada "Eksiği olanlar gider, ihtiyaç olanlar gelir" diyerek takımı güçlendireceklerini belirtmişti. Özbek yönetimi yaptığı Kaan, Zaniolo ve Adekugbe transferlerinin yanı sıra Aanholt ve Seferovic ile de yollarını ayırarak sözünü tuttu.

SIRA ŞAMPİYONLUKTA

Cumhuriyetin yüzüncü yılında şampiyonluk hedeflerin Cimbom, maç eksiği olan Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderliğini sürdürürken eksik bölgelere yapılan takviyelerle gücüne güç kattı. Artık top Okan Buruk'ta. Şu ana kadar performansıyla yönetime güven veren Buruk'un istediği hamleler yapılırken 49 yaşındaki teknik adam da galibiyet serisini devam ettirip şampiyonluk sözünü yerine getirmek istiyor.

ZANIOLO AÇIK KAPATIYOR

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo özel program dahilinde çalışıyor. Okan Buruk futbolcunun bir an önce takım seviyesine gelmesini istiyor. Zaniolo hem salında hem de takımla ekstra olarak idman yapıyor. Bu arada Galatasaray depremzedeler yararına 26 Şubat'ta Alanyaspor'la Antalya'da özel bir maç yapacak.

FORMALARINI BAĞIŞLADI

Deprem faciasından etkilenenler için ilk günden itibaren AFAD ile organiez bir şekilde çalışmalarını sürdüren Galatasaray dün NEF Stadyumu'nda toplanan yardımlarla doldurulan 93. tırını bölgeye çıkarttı. Ayrıca sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, futbolculuk yıllarında giydiği Galatasaray ve Inter formalarını imzalayıp müzayedeye satılması için verdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...