Önder Özen'in izinde

Önder Özen'in izinde

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, genç milli takımlarda forma giyen yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak uzun vadeli sözleşmeler yapacak

Beşiktaş yönetimi, Futbol Genel Direktörü Önder Özen zamanında hayata geçen projelerin bir kısmına devam etme kararı aldı. Njeryalı sağ bek Musa Muhammed ve Kolombiya U-21 takımının kaptanıyken Beşiktaş'a gelen Pedro Franco'da olduğu gibi ülkesinin genç milli takımlarında forma giyen yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak uzun vadeli sözleşmeler yapacak. Bu şekilde geleceğin Beşiktaş'ını kurmayı arzulayan yönetim, izleme komitesinin belirlediği isimleri altyapı antrenörleriyle yerinde takip ettirmeye karar verdi. Gönüllü scoutların verdiği bilgiler ışığında taramalarını sürdürecek olan siyah-beyazlılar, ucuza aldığı isimleri bonservisleriyle satarak uzun vadede transferde zarar etmenin önüne geçmeye çalışacak. Yönetimin oyuncu takibi için yeni isimleri görevlendirmeyi düşündüğü de öğrenildi.

Demba Ba sevindirdi

Bu arada Senegal Milli Takımı'nın 2015 Afrika Uluslar Kupası'nın Tunus'la oynadığı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Demba Ba'dan sevindirici haber geldi. Ülke basınına konuşan golcü oyuncu sakatlığının iyiye gittiğini belirterek, "Ağrılarım azaldı. Kendimi iyi hissediyorum. Tunus'la yapacağımız rövanşta oynayabilirim" şeklinde konuştu. Senegalli oyuncu son 3 maçlarında 9 puan almak istediklerini sözlerine ekledi.
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...