Okan Buruk: Suudi Arabistan dengeyi bozdu, sabır gerekiyor

- Güncelleme:
Okan Buruk: Suudi Arabistan dengeyi bozdu, sabır gerekiyor

Spor Haberleri

Suudi Arabistan takımlarının bütün Avrupa piyasasını değiştirdiğini belirten G.Saray’ın hocası, takviyeler için acele etmeyeceklerini açıkladı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesislerinde sürdüren Galatasaray’da basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen tecrübeli teknik adam, “Her bölgeye ekstra transfer gerekiyor ancak zor bir dönem. Henüz sezon başında oyuncu getirmek, takımlarla anlaşabilmek zor. Suudi Arabistan takımlarının teklifleri dengeleri bozdu. Biraz daha sabırlı olmamız gerekecek” dedi.

KADRO İYİ OLACAK

Kampın başına transferin yetişip yetişmeyeceğini söylemenin zor olduğunu belirten Buruk, “Takımımızın kadrosuna güveniyoruz. Başkanımız ve Erden Bey’in yoğun bir çabası var. İlgilendiğimiz oyuncuları kadroya katmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu teknik direktör olarak bizi mutlu eden, geleceğe doğru ümitlendiren bir durum. Ancak biraz sabırlı olmak gerek. Sonucunda yine Galatasaray’ın iyi bir kadrosu olacak” değerlendirmesinde bulundu.

RASHİCA BİZİ İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Rashica için görüşmelerin sürdüğünü aktaran Okan Buruk, “Kulüplerin arasındaki anlaşma önemli. Hem biz çok istiyoruz hem de Rashica istiyor. Her türlü fedakârlığı iki taraf da doğru bir şekilde yapacaktır” dedi.

KESSİE YOKLAMASI

G.Saray, Barcelona’dan Franck Kessie’ye talip oldu. Satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneği masaya yatırıldı ancak Katalan ekibi bonservisiyle oyuncuyu göndermek istiyor. 2019’da Milan’ın Atalanta’dan 32 milyon avroya transfer ettiği Fildişili orta saha, Barcelona’ya bedelsiz olarak geçmişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...