Fenerbahçe'den Zaha'ya servet

- Güncelleme:
Fenerbahçe'den Zaha'ya servet

Spor Haberleri

İngiliz Sky Sports’ta yer alan habere göre sarı lacivertliler imza parası ve bonuslarla birlikte Fildişili oyuncuya dört sene için toplam 55 milyon avro teklif etti

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Takımın başına İsmail Kartal’ı yeniden getiren Fenerbahçe’nin gözü artık transferde. Ryan Kent ve Edin Dzeko transferleriyle gündeme gelen sarı lacivertliler Kartal’ın raporu doğrultusunda dört bir koldan çalışmalarını sürdürürken uzun süredir gündemde olan Wilfried Zaha için İngiltere’den uçuk iddialar ortaya atıldı. Sky Sports’ta yer alan haberde Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fildişili forvete Fenerbahçe’nin yanı sıra Suudi Arabistan’dan ve İtalya’dan da taliplerin olduğu belirtildi.

AL-NASRR'I İSTEMİYOR

Suudi ekibi Al-Nassr’ın yıllık 17 milyon avroluk teklifine yaklaşan kulüp yok. Ancak oyuncu yoluna Avrupa’da devam etmek istiyor. Fenerbahçe’nin teklifinin ise imza parası ve imaj haklarıyla birlikte dört yıllık imza için toplam 55 milyon avroyu bulduğu belirtildi. Buna göre sarı lacivertliler Zaha’ya 15 milyon avro imza parası, 10 milyon avro sadakat bonusu ve yıllık 4 milyon avrodan dört yıllık toplam 20 milyon avroluk bir teklif sundu. Zaha’nın Lazio’nun teklifi yükseltmesini beklediği ve ona göre karar vereceği ifade edildi. 

İSPANYOLLARIN İDDİASI

Fenerbahçe’den ayrılmaya karar veren Arda Güler’in transferinde dün gece sıcak saatler yaşandı. İspanyol medyasında çıkan haberlerde Barcelona ile anlaşan Arda’nın son anda Real Madrid’i seçtiği iddia edildi. İddia gerçekleşirse Real Madrid yaz döneminin en büyük transfer çalımını atmış olacak.

SPORTİF DİREKTÖR OLDU

Fenerbahçe’de 2022 yılından bu yana Futbol Operasyonları Direktörü olarak görev yapan Portekizli futbol adamı sarı lacivertlilerin yeni sportif direktörü oldu. Altı dil bilen Branco, yabancı oyuncular ile teknik direktör İsmail Kartal arasında da köprü vazifesi görecek. 

ROSSİ BOLOGNA'YA

Fenerbahçe’de gözden düşen oyunculardan birisi olan Diego Rossi’ye İtalya’nın Bologna ekibi talip oldu. Quotidiano Sportivo’nun haberine göre Bologna, İnter Miami ile de adı anılan Rossi’yi kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe ciddi teklif gelmesi hâlinde oyuncuya yol verecek. 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...