Okan Buruk hata istemiyor: Derbi kadar önemli

- Güncelleme:
Okan Buruk hata istemiyor: Derbi kadar önemli

Spor Haberleri

Kadıköy’deki zaferin anlam kazanması için galip gelmeye devam etmeleri gerektiğini söyleyen G.Saray’ın hocası “Kesinlikle rehavete girmek yok” dedi.

Kadıköy’de Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek sarı lacivertlilerle puan farkını 4’e çıkaran Galatasaray, Hatayspor maçına odaklandı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Hatayspor maçını “Derbi kadar önemli” olarak nitelendirdi. Başarılı teknik adam oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Artık o maçı unutun. Derbi zaferinin anlam kazanması için galip gelmeye devam etmeliyiz. Rakiplerimiz lideri yenmek için daha motive olacaktır. En az onlar kadar oyuna odaklanmalıyız” diye konuştu. 

ICARDI SAHNE ALIYOR

Fenerbahçe karşısında öğrencilerinin gösterdiği performanstan bir hayli memnun olan Okan Hoca, Hatayspor karşısında çok fazla değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Derbide gördüğü kart sonrası cezalı duruma düşen Mertens’in yokluğunda, Oliveira’yı hücuma daha yakın oynatmayı planlayan Buruk, en uçta ise Icardi’yi düşünüyor. Zaman zaman ağrıları olan Arjantinli yıldızı bu sabah son defa sahada deneyecek olan tecrübeli teknik adam risk görmesi durumunda ise forvette yine Barış’ı oynatacak.

SONA YAKLAŞILDI

Galatasaray, öncelik verdiği mevkilerden biri olan sol bek hattına takviyeye hazırlanıyor. Cimbom’un, Uğur Çiftçi’nin transferi için Demir Grup Sivasspor ile neredeyse anlaştığı ifade edildi. Antalya ise Haji Wright için kapıyı 10 milyon avrodan açınca transfer şu an için sonlandı. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...