Okan Buruk: 12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk: 12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci...

SPOR Haberleri

Galatasaray evinde Antalyaspor'u 2-1'le geçerek Süper Lig'deki galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Okan Buruk, kulüp tarihinde bunu başaran 3. isim oldu. Başarılı çalıştırıcı galibiyet serisi için "12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci... İnşallah sonu şampiyonluk olur" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mustafa Denizli ve Fatih Terim’in ardından Spor Toto Süper Lig’de sarı-kırmızılılarla ile bir sezonda üst üste 9 galibiyet alan 3. teknik direktör oldu.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından başarısını yorumlayan Buruk, yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"OYUNA HÜKMETTİK, KAZANMAYI HAK ETTİK"

"Antalyaspor iyi mücadele etti. Günün sonunda kazanmayı biz hak ettik. 2-1 sonrası oyuna da hükmettik. Önceki maçlardaki gibi 3-1, 4-1 yapabilirdik, maçı erken bitirebilirdik.

12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci... Bir kısım seyircimizin gelmesi engellendi ama onların yerine gelenler de muhteşemdi. Bu başarıyı birlikte yaşıyoruz. İnşallah sonu şampiyonluk olur."

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1616868887823372299

Cimbom bu maçla birlikte 9’u Süper Lig, 3’ü de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere kazanma serisini 12 karşılaşmaya çıkardı.

Okan Buruk: 12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci...

MAÇI 47 BİN 33 TARAFTAR STATTA İZLEDİ

Bu sezon iç saha maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan Galatasaraylı taraftar bu mücadelede de tribünleri doldurdu.

Nef Stadyumu’nda oynanan maçı toplam 47 bin 33 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla takımlarına destek oldu. Galatasaray'da Hatayspor maçındaki tezahüratlardan dolayı tribünlerde 40 blok, toplam 20 bin 15 taraftar bu maç için ceza almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...