Nevzat Aydın: 'İlk beş başarıdır'

Düzenleyen:
Nevzat Aydın: 'İlk beş başarıdır'

SPOR Haberleri

“Çok ciddi yıpranma sürecinden çıkmaya çalışıyoruz. Bu sezon benim için başarı Trabzonspor’un ilk 5’e girmesidir.“

Karadeniz’de Galatasaray galibiyeti keyifleri yerine getirirken başkan Muharrem Usta hedef açıklamaktan ısrarla kaçınıyordu. Gerekçesi ise yeni yapılanma sürecinde olmaları ve önceliğin sportif başarıdan ziyade istikrarlı ve 50. Yıla özel kadro kurulumuydu. Yönetim cephesinden hedefi belirleyen bir açıklama geldi. O’nun sahibi de başkan yardımcısı Nevzat Aydın. Aydın önce G.Saray maçını değerlendirip “Skorlar ve sonuçlar geldikçe bazı şeyler daha iyi anlaşılıyor. İyi bir maç oldu. Oynamamız gerektiği gibi oynadık. Ersun Yanal’ın planları tuttu” dedi. 

Tırmanışa geçmeliyiz

“Bizim ihtiyacımız olan bir galibiyetti” ifadesini kullanan bordo-mavili yönetici “İnşallah önümüzdeki haftalarda art arda alacağımız galibiyetlerle Trabzonspor üst basamaklara doğru tırmanışa geçecektir” diye konuştu. Aydın sonrasında şöyle devam etti: “Bu sezon yeni bir takım kurduk ve oyuncular bir birlerine alışmaya çalışıyor. Yeni bir takım yapılanması içerisindeyiz. Takımın zamana ihtiyacı var. Bu sezon benim için başarı Trabzonspor’un ilk 5’e girmesidir. Trabzonspor önümüzdeki sezonların takımını kurmak için çok ciddi yıpranma sürecinden çıkmaya çalıyor.” 

Saral’dan özel davet

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, 15 Temmuz kalkışmasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesini, Akyazı Spor Kompleksi’nin açılış maçına davet etti. Akhisar maçında 61 engelli taraftarı Trabzon’da ağırlayan  Saral, Ömer Halisdemir’in büyüdüğü yer alan ve önümüzdeki günlerde kahraman şehidin adını alacak olan Çukurkuyu futbol takımına da destek sözü verdi. 

Yolculuk bugün

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında yarın deplasmanda Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, karayoluyla Çorum’a gidecek. Takım sabah yapacağı çalışmanın ardından saat 12.30’da karayoluyla Çorum’a hareket edecek. Ve Çorum’da kampa girip maç saatini bekleyecek.

Onur-Durica

Bordo-mavililerde kadro düzeni yavaş yavaş oturuyor. Haliyle savunma da… Trabzonspor’da Zeki, Uğur, Durica ve Mustafa Akbaş’tan oluşan savunma hattı, Akhisar ve Galatasaray maçlarını gol yemeden tamamladı. Dikkat çeken istatistik ise kaleci Onur ve savunma oyuncusu Durica’nın ligdeki 8 maçın tamamında 90 dakika oynamalarıydı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...