NBA'li Ömer Aşık'tan Howard yorumu

NBA'li Ömer Aşık'tan Howard yorumu

SPOR Haberleri

NBA'deki temsilcimiz Ömer Aşık, Dwight Howard'ın ligin en iyi uzunu olduğunu belirterek adaptasyon sürecinde olduklarını söyledi.

NBA'deki temsilcimiz Ömer Aşık, takım arkadaşı Dwight Howard'ın Houston Rockets'a gelişini yorumladı. Howard ile beraber oynamanın rakiplerin işine geldiğini ifade eden Aşık, bunu aşacaklarını söyledi. Aynı pozisyonda olduklarından dolayı daha yakın oynadıklarını ve aynı hamleleri yaptıklarını belirten Türk pivot, bunu zamanla aşacaklarını ifade etti. Ömer, "Tabiki tartışmasız ligin en iyi uzunu Howard. Onun gelmesi takım için büyük avantaj. Koç beni de takımda tutmaya çalışıyor. Son maç haricinde biraz defansif kaldık. Onun haricinde iyiydik" diye konuştu. Olası bir takas durumuna sıcak bakıp bakmadığı sorulan Aşık, "Takas konuları benim dışımda gelişen konular. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Ben elimden gelenin en iyisini oynamaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...