Mustafa Denizli'den Fatih Terim yorumu

Mustafa Denizli'den Fatih Terim yorumu

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Mustafa Denizli gündem hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Milli Takım için henüz bir teklif gelmediğini belirten Denizli, buranın ret edilemeyecek teklifler kategorisinde olduğunu belirterek, gelmesi durumunda masaya oturup, konuşabileceklerini söyledi.
Fatih Terim'in ayrılık süreci hakkında da konuşan Mustafa Denizli, "Fatih Terim temiz kalpli ama çabuk sinirlenebilen bir insan. Hepimizin oluyor. Biz içeri, o dışarıya patlıyor. Fatih Terim saha dışı nedenlerden dolayı Milli Takımı bıraktı. Terim'in üzerine şu anda fazla gidiliyor" şeklinde konuştu.

ARDA'YA "KAL" DEDİM
Denizli, Arda Turan ile Barselona'da 7 ay kadar önce görüştüğünü belirtirken, "Arda Turan Çin'den çok ciddi teklif aldığını söyledi. Barcelona'dan aldığının iki katından fazlasını teklif ettiler, 'kabul etme' dedim. Barselona'da kendisi ile saatlerce konuştuk. Ona Barcelona'dan ayrılmamasını söyledim." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...