Muhteşem finalde Messi'den Mbappe'ye olay hareket! Mbappe'den karşılık gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
SPOR Haberleri

Dünya Kupasının finalinde Arjantin ve Fransa karşı karşıya geldi. Messi gol atınca Mbappe'ye yaptığı harekete karşı Mbappe'nin de gol atınca Messi'ye yaptığı hareket gündem oldu.

Dünya Kupasının finalinde Arjantin-Fransa maçı sırasında Messi'nin attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçen Arjantin'de yıldız oyuncu Mbappe’ye karşı yaptığı hareket dikkat çekti. O anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Maçın 23. dakikasında topu ağlara gönderdikten sonra takım arkadaşlarıyla golü kutlayan Messi, sonrasında Fransızların bulunduğu bölgeye doğru gelerek PSG'den takım arkadaşı Mbappe'nin tam karşısında el hareketi yaptı. O anlar bir taraftarın kamerasına kaydedildi.

MBAPPE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Mbappe, attığı 2 golle Arjantin karşısında skoru 2-0'dan 2-2'ye getirdi. Messi'nin yaptığı hareketin aynısını, bu defa Kylian Mbappe yaptı. O anlar maç izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...