Montella'nın Almanya maçına bakışı: Güzel bir test

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Montella'nın Almanya maçına bakışı: Güzel bir test

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Maçın Berlin Olimpiyat Stadı’nda olmasına rağmen ev sahibi gibi hissedeceğimizi belirten Ay yıldızlı takımın patronu “Gücümüzü göstermek ve buradaki Türk vatandaşlarını gururlandırmak istiyoruz” dedi.

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Almanya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi konuştu. Rakibin güzel bir ekibe sahip olduğunu ifade eden Montella “Avrupa Şampiyonası’nda finale kadar çıkıp kazanabilecek potansiyelde olan ülkelerden bir tanesi. O yüzden gelecekte planlarımız için böyle bir maça çıkabilmek, kendi istediğimiz performansı verebilmek adına güzel bir test olacaktır. Burada bizi evimizde gibi hissettirecek Türk vatandaşları da gururlandırmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

HEP EN İYİLER ÇAĞRILIR

Millî takıma çağrılan herkesin onayabilecek kapasitede futbolcular olduğunu vurgulayan Montella, “Buraya her seferinde en iyiler çağrılır. Bu maçta görmemiz gereken futbolcular olabilir, dakika kazanması gereken futbolcular olabilir ya da bu maçta oynayıp Galler’e karşı da oynaması gereken futbolcular olabilir” dedi. İtalyan hoca tekrar çağrılan Yusuf Yazıcı için de “Komple bir futbolcu. Diğer futbolculara göre daha az duraksamayla oynayabilen nadir futbolculardan. Hem fiziksel hem teknik kapasitesi olarak” diye konuştu.

FİNAL STADINDA SON PROVA!

Türkiye, hazırlık maçında EURO 2024’ün ev sahibi Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma 22.45’te başlayacak ve TRT 1 vasıtasıyla naklen ekranlara gelecek. Almanya, turnuvanın finalinin oynanacağı stattaki son hazırlık maçını Türkiye ile yapmış olacak. Bu statta turnuvaya kadar millî maç oynanmayacak. Karşılaşmayı Polonyalı Bartosz Frankowski yönetecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...