Hasan Arat'tan sert gönderme: Kimse parmak sallayamaz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat'tan sert gönderme: Kimse parmak sallayamaz

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

“Hesap soracağız diye göreve geldiler birbirlerini hakladılar. 23 yıl önce Seba’nın bıraktığı borçsuz kulüp bugün bu hâle getirildi ve tapular heba edildi. 3 Aralık’tan sonra kimse Beşiktaş Başkanı’na parmak sallayamayacak”

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş 3 Aralık’ta kongreye gidecek. Adaylardan Hasan Arat, projelerini anlattı... “Rahmetli Onursal Başkanımız Süleyman Seba, 23 yıl önce kulübe neler bıraktı ve bugün ne noktaya geldik” diyen Arat,  “23 yılda tek bir tapu alınamadığı gibi tüm tapularımız heba edildi. Yıllardır birbirini atlatmaya çalışan yönetimler, raporlarını kasaya koydu. ‘Hesap soracağız’ diye geldiler, birbirlerini hakladılar. Biz bir hukuk kurulu kuracağız. Hukuk ne gerekiyorsa onu yapacağız. İkinci başkan; ‘Fulya’yı artık unutun’ dedi. Biz Fulya’yı unutmayacağız” ifadesini kullandı.

ÇOK BÜYÜK TEHLİKE...

Arat devamında “Son 3 ayda hemen genel kurul yapın dedik. Bizim çağrımız çok anlaşılmadı. 7 Kasım’daki derbi beklendi. Kötü sonuçlanınca başkan karar verdi. Seçim tarihi açıklanırken kimse istifa etmedi. İstifa etmeniz lazım. Geçen hafta Tüpraş gelirleri kırdırıldı dedim, aksine bir şey söylemediler. 3 Aralık’tan sonra hiç kimse Beşiktaş Başkanı’na parmak sallayamayacak. Bu seçim, Beşiktaş’ın köprüden önce son çıkışıdır. 2024 Mayıs’ında camiamız çok büyük tehlike altında. Bugün bu kararı vermezseniz, 2024 Mayıs çok geç olacak” şeklinde konuştu. 

"ÖZÜMÜZE DÖNELİM"

“Bu kulübe yapılan üyeler kontrolsüz şekilde kulübe sokuldu. Başkan, ‘gelen herkesi üye yaptım, nereden geldiklerini bilmiyorum’ dedi. Bazı yönetici arkadaşların oylarını pazarlamaları ibret alınacak bir konudur. Beşiktaş’ta kimse plazalardan oyunu kime kullanacağını dikte edemez. Gelin hep birlikte Beşiktaş’ı özgürleştirip, özümüze dönelim. Seçimde ricam, bazı kişilere kendinizi kullandırmayın.” 

ARAT'TAN SATIR BAŞLARI

> Yeni doğan bebeğe BJK kartı verilecek. Burada biriken hesabıyla ileride kulübe ücretsiz üye olacak. 
> Beşiktaş Junior Club ile minikler 18 yaşında kongre üyesi olmaya hak kazanacak.
> Beşiktaş yatırımcı fonu kuracağız, girişim sermayesi kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonunu kuracağız. 
> Beşiktaş çok büyük kulüp biz geldikten sonra feda gibi dönemleri sonlandıracağız. Biz bize yeteriz. 
> 3 Aralık’ta seçilirsek 100. yıl formalarını 27 günde taraftarımıza sunacağız.
> Forma harici retro ve klasik koleksiyon geliştireceğiz. Özel koleksiyonlar hazırlayacağız. 
> Süleyman Seba’dan sonra kulübün itibarı gelenekleri gitti. Menajerlerle yönetilen sistem geldi. Biz buna son vereceğiz.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...