Monaco'dan Ronaldo için 100 milyon euro

Monaco'dan Ronaldo için 100 milyon euro

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid ile sözleşme uzatmayacağını açıklaması üzerine, Monaco'nun ardından Manchester United'ın da astronomik bir teklif hazırladığı belirtiliyor.

Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmadığını açıklaması geniş yankılandı. Dünyanın en çok kazanan futbolcusu olmak isteyen Ronaldo için, Monaco'nun ardından Manchester United'ın da astronomik bir teklif hazırladığı belirtiliyor. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini uzatacağı konusunda kendisinden çok emin konuşmuştu. Marca Gazetesi ise işin artık sadece resmi imzaya kaldığı haberine sayfalarında yer vermişti. Ancak Ronaldo, çok fazla kullanmadığı resmi twitter hesabından, "Real Madrid ile yeni kontrat üzerinde anlaştığım haberi doğru değil" ifadesini kullandı. Bu açıklama, yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceği yolundaki söylentileri kuvvetlendirdi. Monaco'nun sahibi Dimitri Ribolovlev'in, Ronaldo için 100 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı söyleniyor. İngiliz basınına göre Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi de, eski oyuncularını kulübe döndürmek için harekete geçti. Ada basınında yer alan haberlere bakılacak olursa, Ferguson'ın emekliliği sonrası güçlü bir imaj sergilemek isteyen United, Ronaldo'yu geri almak için 85 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır. Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid ile sözleşmesi 2015 yılında sona erecek. Portekizli yıldızın, hali hazırda en büyük rakibi Lionel Messi'den daha az kazanmasından rahatsız olduğu biliniyor. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...