Fenerbahçe'de transferler askıya alındı

Fenerbahçe'de transferler askıya alındı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları, UEFA Disiplin Kurulu'nun soruşturmasına takıldı. Sarı-lacivertliler, tüm yoğunluğunu yapılacak savunmaya harcıyor.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları, UEFA Disiplin Kurulu'nun soruşturmasına takıldı. Sarı-lacivertliler, tüm yoğunluğunu yapılacak savunmaya harcarken, kritik günler öncesinde transfer harekatı da yavaşlatıldı. UEFA'daki duruşmalar nedeniyle tarihinin en zor dönemlerinden birini geçirecek olan Fenerbahçe, transferde hata yapmak istemiyor. Önümüzdeki hafta içinde hem yeni teknik direktörünü tayin etmek, hem de Oscar Cardozo transferini resmiyete kavuşturmak isteyen Sarı-lacivertliler, tüm mesaisini UEFA savunması üzerinde yoğunlaştırdığı için görüşmeleri askıya aldı. Bu hafta resmen açıklanması beklenen ve İstanbul'a gelen Ersun Yanal ile henüz kesin anlaşma sağlanamazken, tecrübeli teknik adamın da bu durumdan rahatsız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 2 hafta önce başkan Aziz Yıldırım ile görüşen ve Sarı-lacivertli kulüpten haber bekleyen Yanal'ın, imzanın bir türlü resmiyet kazanmamasından dolayı rahatsız olduğu ifade ediliyor. Cardozo ve Ekotto transferlerinde mesafe kat eden Sarı-lacivertliler, UEFA'da görülecek dava sonrasında bu iki transferi bitirmek için görüşmelere devam edecek. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...