Minala'nın neden 40 yaşında gösterdiğini menajeri açıkladı

Minala'nın neden 40 yaşında gösterdiğini menajeri açıkladı

SPOR Haberleri

Kamerunlu Minala'nın 17 yaşında neden 40'ında gibi gösterdiğini menajeri açıkladı

Lazio'nun, yaşı konusunda tartışmalar oluşturan oyuncusu Joseph Minala ile ilgili yeni bir açıklama geldi. 17 yaşında olduğu belirtilen oyuncunun fotoğraflarının sanal ortama düşmesiyle, sosyal medyanın en önemli konularından bir tanesi haline gelen Kamerunlu futbolcunun 40'lı yaşlarında olduğu iddia edilmiş, Minala kulübünün internet sitesinden bunları yalanlamıştı. Lazio da elinde oyuncunun doğum evraklarının olduğunu ve yaşı konusunda hiçbir tereddütlerinin bulunmadığını iletmişti.

Oyuncunun 17 yaşında olmasına karşın neden oldukça yaşlı göründüğü merak konusu olurken bu konuya menajeri açıklık getirdi. La Gazzetta dello Sport'a konuşan Diego Tavano, "Minala zor bir çocukluk geçirdi. Eğer kendisiyle konuşursanız her haliyle 17 yaşında olduğunu farkedeceksiniz" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Öte yandan Minala artık bir internet fenomenine dönüştü. Oyuncu ile ilgili her kafadan bir ses çıkarken, Football France sitesi, Minala'nın Juventus'ta oynayan 20 yaşındaki Paul Pogba'nın babası olduğunu iddia etti. Ağustos ayında 42 yaşından gün alacağı iddiası da yapılan yorumlar arasında yer aldı.

SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...