Mesut Özil'i kızına benzetti

Mesut Özil'i kızına benzetti

SPOR Haberleri

İngiltere futbolunun efsane isimlerinden Gary Lineker, üvey kızı ile Arsenal'in yıldızı Mesut Özil arasındaki benzerliğe dikkat çekti.

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, surat yapısıyla bu kez İngiliz efsanesi Gary Lineker'in diline dolandı.İngiltere futbolunun efsane isimlerinden Gary Lineker, üvey kızı ile Arsenal'in yıldızı Mesut Özil arasındaki benzerliğe dikkat çekti.Döneminin en iyi futbolcuları arasında gösterilen İngiliz Gary Lineker, Twitter'daki resmi hesabından ilginç bir fotoğraf paylaştı.Lineker, "Fotoğrafları dolaşırken dikkat çekici bir benzerlik dikkatimi çekti. Üvey kızım Ella ve... Bu iyiymiş" yazarak Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ve kızı Ella'nın telefonundaki fotoğraflarını paylaştı.Alman futbolcu Mesut Özil'in surat yapısı dünya kamuoyunda birçok kez alay konusu olurken Lineker'in kızını başarılı futbolcuya benzetmesi ise ilginç karşılandı.
(Sporx)
Mesut Özil'i kızına benzetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...