Mesut Özil, 'İngiltere'de futbol bambaşka'

Mesut Özil, 'İngiltere'de futbol bambaşka'

SPOR Haberleri

Sezon başında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, İngiltere'de bambaşka bir futbolun olduğunu ifade etti.

Sezon başında Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, İngiliz basınına yaptığı açıklamada İngiltere ve İspanya futbolunu karşılaştırdı. Mesut, İngiltere'de bambaşka bir futbolun olduğunu ifade etti. Öncelikle İngiltere ve İspanya'yı kıyaslayan Türk asıllı Alman yıldız, "Premier Lig'de takımlar arası seviye farkı İspanya'ya göre dengeli. Dünyanın en güçlü takımları İngiltere'de ve bir oyuncu olarak bunu kesinlikle hissediyorsunuz. Burada hiç bir zaman kolay maç kazanılamayacağını biliyorum. Hangi takım olursa olsun maçın sonuna kadar puan almak için savaşıyor" ifadelerini kullandı. İngiltere'de futbol oynamanın çok fazla arzulanmasının sebebini de açıklayam Mesut, "Buraya geldiğimden beri 3 ya da 4 günde bir maç yapıyoruz. Bu da 'İngiliz Haftası' anlamına geliyor. Bu dünyanın hiç bir ülkesinde yok. Bu da neden herkesin İngiliz futbolunu arzuladığını açıklıyor" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...