Mehmet Özdilek, 'Bu galibiyete ihtiyacımız vardı'

Mehmet Özdilek, 'Bu galibiyete ihtiyacımız vardı'

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, galibiyete rakiplerinden daha çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Galibiyete rakibimizden daha çok ihtiyacımız vardı ve bunu maç boyunca rakibe hissettirdik" dedi. Özdilek, 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçı nın ardından düzenlenen basın toplantısında, sözlerine futbolcularını tebrik ederek başlayarak rakiplerinden daha fazla isteyip, daha fazla mücadele ettiklerini söyledi.

"POZİSYON VERMEDEN MAÇI TAMAMLADIK"
İstediklerini yaptıkları takdirde sahadan galibiyetle ayrılacaklarını bildiklerini belirten Özdilek, "Galibiyete rakibimizden daha çok ihtiyacımız vardı ve bunu maç boyunca rakibe hissettirdik. Kadro kalitesi yüksek bir takıma karşı oynadık. Rakip topa daha fazla sahip gözükse de pozisyon vermeden maçı tamamladık. Final paslarında doğru tercihler yapabilseydik, daha farklı olabilirdi" diye konuştu.

"KENDİMİZE GELME AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR 3 PUANDI"
Moral ve güven açısından önemli bir maç kazandıklarının altını çizen Özdilek, "Önümüzde çok zor maçlar var. Yedi maçımız daha var ve hepsini kazanacak güce sahibiz. Yarından itibaren Trabzonspor maçına hazırlanacağız. Bugün alınan üç puan kendimize gelme adına önemliydi" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...