Ertuğrul Sağlam, 'İyi bir karşılaşma olmadı'

Ertuğrul Sağlam, 'İyi bir karşılaşma olmadı'

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ve kendileri için iyi bir karşılaşma olmadığını söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ve kendileri için iyi bir karşılaşma olmadığını söyledi. Maçın başında yedikleri golün Gençlerbirliği uygulamak istediği oyun stratejisine fırsat verdiğini vurgulayan Sağlam, "İkinci golden sonrasına baktığımız zaman rakibin kapandığını ve savunma yapmaya çalıştıklarını gördük. Bunu da iyi yaptılar. Oyunun genelinde oyuna hakim gibi görünsek de ofansif anlamda etkili olamadık. Pozisyonları değerlendiremedik ve bizim için iyi bir karşılaşma olmadı. Beklentimizin yüksek olduğu bir maçtan puansız dönüyoruz. Çok zamanımız yok, cuma günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağız. İyi hazırlanarak, bu maçın etkilerini üzerimizden atarak, işin içine dönmek zorundayız. Sahamızda taraftarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Hatalarımız da eksiklerimiz de var. Onları gidermemiz gerekiyor. Değişim yaşayan bir takımız, bunu yaşarken bazı sancılar oluyor" dedi.

"GERÇEKÇİ HEDEFİMİZ AVRUPA KUPALARINA KATILMAK"
Sağlam, Eskişehir'in şampiyonluğa hazır olup olmadığı ile ilgili bir soruyu ise "Türkiye'de bir Anadolu takımının şampiyonluğundan bahsetmek kolay bir şey değil. Mücadele ettiğiniz rakiplere ve kendi ortaya koyduklarınıza bakacaksınız. Bu bütçelerle şampiyonluktaki rakiplerle mücadele etmek kolay değil. Eskişehirspor takımı bugün itibarıyla böyle bir hedef için müsait değil. Bunun zamanını iyi tespit etmek ve hayal tacirliği yapmamak lazım. İlerleyen senelerde kulübün ekonomisi toparlanırsa bu gerçekleşebilir. Bu seneyle ilgili gerçekçi hedefimiz, Avrupa kupalarına katılmak olur" diye yanıtladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...