Mauro Icardi: Üzerime düşeni yaptım, ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mauro Icardi: Üzerime düşeni yaptım, ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi bu sezon 2 penaltı kaçırdı ama en kritik olanı gole çevirmeyi başardı. Başarısız panenka penaltısıyla anılan 29 yaşındaki santrfor, şampiyonluk maçı değerinde Medipol Başakşehir maçında kazanılan penaltıyı ustaca gole çevirip takımına 3 puanı getirdi. Maçının ardından Icardi, taraftarlara 3’lü çektirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından sarı-kırmızılılar büyük sevinç yaşadı.

Maçın tek golünü kaydeden Arjantinli golcü Mauro Icardi, kale arkasındaki tribünün önünde Galatasaraylı taraftarlara 3’lü çektirdi. Daha sonra futbolcular ve teknik ekip, galibiyeti taraftarla birlikte kutladı.

Galibiyet üçlüsünde Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk da her zamanki gibi oradaydı.

"ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM"

Mauro Icardi maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Önemli bir maçtı. Kazanmak zorundaydık. İyi bir oyun çıkardık. Penaltı kazandığımız zaman, onu gole çevirmek gerekiyordu. Üzerime düşeni yaptım. Şampiyonluk için daha çok var. Ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Şimdiye kadar ne yaptıysak devam etmeliyiz, kazanmaya devam etmeliyiz."

ICARDİ'NİN GOL SAYISI 15'E YÜKSELDİ

Mücadelenin 45+8. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi, meşin yuvarlağı kaleci Muhammed Şengezer’in sağından ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

30 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki gol sayısını da 15’e çıkardı. Icardi’nin bir de Ziraat Türkiye Kupası’nda golü bulunuyor. Karşılaşmaya 11’de başlayan Mauro Icardi 90 dakika sahada kaldı.

Mauro Icardi: Üzerime düşeni yaptım, ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor

Mauro Icardi: Üzerime düşeni yaptım, ritmimizi devam ettirmemiz gerekiyor

Bu sezon takımlarını iç sahada yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarları, turuncu-lacivertlilere karşı da tribünleri doldurdu. Nef Stadyumu’nda oynanan müsabakayı toplam 47 bin 708 taraftar takip etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...