Meral Akşener: Kılıçdaroğlu kesinlikle seçilecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meral Akşener: Kılıçdaroğlu kesinlikle seçilecek

Seçim 2023 Haberleri

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti lideri Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında seçim süreci ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı olarak seçimleri kazanacaklarını aktaran Akşener, "Oy oranını bilmiyorum ama Kılıçdaroğlu kesinlikle seçilecek, hele bu Erzurum dan sonra kesin." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Habertürk TV canlı yayınında gündemi değerlendirdi. Mitinglerinin coşkuyla devam ettiğini dile getiren Merak Akşener, Kılıçdaroğlu'nun kesinlikle kazanacağını söyledi. "Bugünkü miting çok coşkuluydu. Önce Zeydan Bey daha sonra Mansur Bey daha sonra Ekrem Bey sonra ben ve Kemal Bey konuştuk" diyen Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"BİZİM BULUNDUĞUNUZ YER TAM ORTADA"

Millet İttifakı'nın verdiği görüntü gerçekten millete güven veriyor. Ben tam ortada duran kişiyim, partim de aynı. Bir taraf CHP'nin temsil ettiği seçmen kitlesi var bir tarafta da sağın çeşitli renklerinde insanlar var. Muhafazakârlık da çeşitli renklerde. Bizim bulunduğumuz yer tam ortada. Bizim seçmenimiz böyle bir kitle. 'Bir Kemal'e bir Meral'e oy' dediğim zaman, parti olarak yaptığımız toplantılarda alkış oranının yüksekliğinden anlıyorum. Kalabalığımız çok iyi.

"KEMAL BEY 1. TURDA SEÇİLECEK"

Ben şimdi Kemal Bey'in 1. turda seçileceğine inanıyorum. Ben aktif politika içinde tek kadın politikacı kaldım. Kadın olmak Türkiye'de dezavantaj. İster siyasette, ister medyada, ister iş insanlığında. Bize 'bu' diye hitap ediliyor. Bir erkeğe yapılabiliyor mu? Biz 6 parti bir araya geldik. Orada biz genel başkanlar olarak eşitiz. Zannedildi ki, ben bu eşitlikten rahatsız oldum. Böyle bir durum yok. Ortaya çıkan gerçeklik, benim şahsi hesabım olmadığı net bir şekilde. Bu sokakta da anlaşıldı. Bugün Adana'da çok değer verdiğim hanımefendi 'Meralciğim Allah senden razı olsun çok önemli bir iş yaptın 1. turda alıyoruz' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu harama el uzatmayan, kul hakkı yemeyen; yani bugüne kadar parasal üç kâğıt açısından hakkında dedikodu çıkmamış, çok dikkatli bir devlet insanı. Burada yüzde 100, Cumhurbaşkanlığı konusunda en ufak bir problem yaşamayacak.

Oy oranını bilmiyorum ama kesinlikle seçilecek, hele bu Erzurum'dan sonra kesin. Birinci turda seçilecek ben buna inanıyorum.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...