Masuaku sakat gitti! Beşiktaş'ta yok, milli takımda var...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Masuaku sakat gitti! Beşiktaş'ta yok, milli takımda var...

Spor Haberleri  / HABER MERKEZİ

Teknik direktör Şenol Güneş’in tam olarak iyileşmeyen Kongolu savunmacının millî takıma gitmesini istemediği, “Seni karşımda sağlam görmek istiyorum” dediği öğrenildi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Sezon başında sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş’ta şimdi de Arthur Masuaku endişesi var. Uyluğundaki gerilme sebebiyle siyah beyazlı takımda 24 Ağustos’tan bu yana forma giyemeyen Kongolu savunma oyuncusu ülkesinin millî takımından davet alınca durmadı.

Henüz takımla antrenmanlara başlayamayan Masuaku’nun Sudan ve Güney Afrika maçları için gelen millî daveti geri çevirmemesi teknik direktör Şenol Güneş’i kızdırdı. Oyuncuyla bir görüşme yapan Güneş “Yeniden sakatlanırsan zorda kalırız” diyerek vazgeçirmeye çalıştı. 

LUYİNDAMA ÖRNEĞİ

Arthur Masuaku’nun millî takıma gitme isteği üzerine Güneş’in “Seni karşımda sağlam görmek istiyorum” dediği ifade edildi. Başkent Kinşasa’daki sağlık sisteminin yetersizliği sebebiyle Güneş, oyuncunun tedavisinin İstanbul’da devam etmesini istiyordu. Masuaku’nun şu ana kadar Kongo Millî Takımı’nda da ayrı olarak çalıştığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun her iki maçta da forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Geçen yıl millî maçta o dönemde Antalyaspor’da kiralık oynayan Galatasaraylı Luyindama ciddi bir sakatlık geçirmişti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...