Mancini'nin tutunacak tek dalı var!

Mancini'nin tutunacak tek dalı var!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Kupası da kaybedilirse İtalyan çalıştırıcı ile yolları ayıracak

Galatasaray'da tarihi Kasımpaşa yenilgisinin ardından gözler Teknik Direktör Roberto Mancini'ye çevrildi. Başkan Ünal Aysal her fırsatta arkasında durduğu İtalyan teknik adamla sezon sonuna kadar kesin olarak çalışacak. Son 4 haftada alınacak sonuçlar ve en önemlisi Türkiye Kupası'nın kaybedilmesi halinde Aysal da artık Mancini'ye sağladığı desteği çekecek ve yolların ayrılması konusunda talimat verecek. Böylece İtalyan teknik adamın son şansı Eskişehir ile yapılacak Türkiye Kupası finali olacak. Roberto Mancini, ağır Kasımpaşa yenilgisi sonrasında Florya'dan sorumlu yöneticiler Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara'ya kendisini savundu.

Hata kabul etmiyor

İtalyan çalıştırıcı, "Maçın kırılma anı 6. dakikadır. Verilmeyen faul sonrası penaltı ve kırmızı kart belimizi büktü. Eğer bu karşılaşma pazartesi oynansaydı bu rotasyonu yapmak zorunda kalmazdım. Alex Telles geldiğinden bu yana aralıksız oynuyordu. Takımda birçok eksik vardı. Yoksa böyle bir sonuç almazdık" şeklinde konuştu. Bu arada Galatasaray'da başkanlığa geldiği günden bu yana beyefendi açıklamalarıyla dikkat çeken ve olaylara daha ılımlı yaklaşan Ünal Aysal, sert bir portre çizecek. Ayrıca daha önce Florya'da futbolcularla görüşmeye giden Aysal, sarı-kırmızılı yöneticilere Ottomans Otel'de önümüzdeki hafta içinde takım kaptanları ile toplantı yapmak istediğini iletti. Aysal'ın Sneijder ile Melo'nun da bu toplantıda hazır bulunmalarını istediği belirtildi.
Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...