Aslan pes etmedi!

Aslan pes etmedi!

SPOR Haberleri

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde play-off yarı finali ikinci maçında Vakıfbank'ı set vermeden 3-0 yenen G.Saray Daikin seriyi üçüncü maça taşıdı.

Sarı-kırmızılılar ilk iki sette rakibini adeta ezdi. Hem hücumda hem de savunmada rakibinden çok üstün oynayan G.Saray setleri 25-15 ve 25-14 gibi açık farklı skorlarla kazanarak 2-0 öne geçti. nbsp;Çekişmeli geçen üçüncü seti Vakıfbank önde götürmesine rağmen, G.Saray rakibini son sayılarda yakalayıp bu seti de 25-23'le kazanarak müsabakadan galip ayrıldı. Finale çıkacak takım yarın oynanacak son maçta belli olacak. Öte yandan maçtan sonra G.Saray Spor Kulübü'nün resmi twitter hesabında galibiyete yer verilmemesi üzerine G.Saray Daikin'ın twitter hesabından "Bugün oynanan maçta Vakıfbank'ı 3-0 yendik. Bilin istedik" şeklinde bir twit paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...