Mancini, Bruma'yı tribüne yolladı

Mancini, Bruma'yı tribüne yolladı

SPOR Haberleri

Forma şansı bulduğu son karşılaşmalarda beklentilerin altında kalan Portekizli futbolcu Bruma'yı Teknik Direktör Roberto Mancini tribüne yolladı.

Fenerbahçe karşılaşmasından sonra kız arkadaşıyla birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaşan ve ardından silen Bruma, sarı-kırmızılı camiada büyük tepki toplamıştı. Forma şansı bulduğu son karşılaşmalarda beklentilerin altında kalan Portekizli futbolcuyu Teknik Direktör Roberto Mancini tribüne yolladı. Galatasaray'da İspanyol oyuncu Albert Riera, Sivasspor karşılaşmasıyla bu sezon ilk kez bir lig maçında görev yaptı. Terim ve yeni teknik direktör Roberto Mancini'nin bu kulvarda daha önce tercih etmediği sarı-kırmızılı oyuncu, bu sezon takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 3 maçta forma giymişti.
Eray: İspanya'da kazanmak istiyoruz nbsp;Roberto Mancini çekingen açıklamalar yapsa da genç kaleci Eray İşçan cesur konuştu: İspanya'ya Real Madrid'i yenmek için gideceğiz. Galatasaray rakip kim olursa olsun her maça 3 puan için çıkar. İnşallah oradan da galibiyetle ayrılıp gruptan çıkma adına iddiamızı sürdürürüz...



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...