Kayseri nihayet güldü, 2-0

Kayseri nihayet güldü, 2-0

SPOR Haberleri

11 haftadır üç puanı bir arada göremeyen Kayserispor, Ç.Rize'yi deplasmanda mağlup ederek tam 96 gün sonra galibiyetle tanıştı.

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine inen Kayserispor, 96 gün sonra galibiyeti hatırladı. Ligin 12. haftasında Çaykur Rizespor'a misafir olan sarı-kırmızılılar, Salih ve Nobre'nin golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederken, nbsp;ligde ikinci defa üç puan sevincini yaşadı. Sakatlıklar sebebiyle sürpriz çıkışını sürdüremeyen Rizespor karşısında 28'de Salih Dursun ile 1-0 öne geçen Kayserispor, 65'te Bobo'nun yerine oyuna giren Nobre'nin 68'deki golüyle durumu 2-0 yaptı. En son golünü 1 Nisan'da Mersin forması altında atan Brezilyalının bu sayısı, istatistiklere 236 gün sonra gol sevinci olarak yansıdı. Rizespor'un kalan süredeki baskısı sonucu değiştirmezken, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde görev yapacak olan hakem Fırat Aydınus, tam 9 defa sarı kartına müracaat etti.
gt; Göktürk FIRAT - Rize (İHA)
Kayseri nihayet güldü, 2-0

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...