Kulüp taraftarlığı biterse İstanbul'a döneriz

Düzenleyen:
Kulüp taraftarlığı biterse İstanbul'a döneriz

SPOR Haberleri

Demirören, Arçelik ile yapılan sponsorluk anlaşması töreninde Ali Koç’un “Milli Takım’ı İstanbul’da izlemek istiyoruz” sözlerine bu cevabı verdi

A Milli Takım son dönemde ev sahibi olduğu maçları Anadolu’da oynamayı alışkanlık haline getirdi. Sadece eleme maçlarında değil hazırlık maçlarında da bu gelenek değişmedi. Bunun sebebi ise İstanbul’daki statlarda kulüp taraftarlığının milli takım taraftarlığının önüne geçmesi ve ay-yıldızlı oyunculara gösterilen tepki. Milli Takım, İstanbul’da son resmi maçını Kazakistan ile oynamış, TT Arena’da Volkan Demirel kendisine küfredildiği gerekçesiyle stadı terk etmişti. 14 Kasım 2014’teki bu maçtan sonra ay-yıldızlılar sadece 8 Haziran 2015’te Kasımpaşa Stadı’nda Bulgaristan, 17 Kasım 2015’te de Başakşehir Stadı’nda Yunanistan ile oynanan hazırlık maçlarında İstanbul’da sahaya çıktı. 
Anadolu’da tribünler dolu
TFF’nin dün Arçelik ile yaptığı sponsorluk anlaşması töreninde bu konu gündeme damgasını vurdu. Ali Koç, samimi geçen törende Demirören’e “İstanbul taraftarı olarak milli takımı özledik, kayda geçsin” diyerek gülümsedi. Demirören de bu söz üzerine, “Biz de orada oynamayı çok istiyoruz. İstanbul’da çok iyi stadyumlarımız var. Ama ne zaman İstanbul taraftarı kendi takımı için veya kendi takımının oyuncusu için değil, milli takımı desteklemek üzere orada olursa o zaman biz de İstanbul’a döneriz” cevabını verdi. Anadolu’da dolu tribünler önünde oynadıklarını hatırlatan Demirören, “Buralarda gerçek bir milli takım seyircisi oluşturduk. İnşallah onların desteğiyle Finlandiya’yı yeneceğiz” dedi. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...