30. haftayı bekleyelim

Düzenleyen:
30. haftayı bekleyelim

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir’in hocası ligde çok kaliteli bir yarış olduğunu, son maçlar öncesinde şampiyonluk yarışının netleşeceğini söyledi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig yarışında büyük bir rekabetin olduğunu ve sonucu görebilmek için 30. haftayı beklemek gerektiğini söyledi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da henüz yarışın içinde yer aldığını ve kendilerinin sezon sonuna kadar iddialarını sürdüreceklerini dile getiren Abdullah Avcı, “Aslında bizim için çok keyifli durum var, harika durum var. Ligin ikincisiyiz. Üçüncü ve dördüncü de yarışın içindeler. Önümüz hâlâ açılmadı. Sezonun sonuna kadar yarışın içinde oluyoruz. Umarım karşılığını alırız” dedi. 
Şampiyonlar Ligi hayali
Sezon sonunda sonucun ne olacağı yönündeki soruya ise başarılı teknik adam, “Onu bilemeyiz. 30. haftayı görmek lazım. Şu anda güzel yarış var, iyi bir rekabet var. Maçların kalitesi arttı. Böyle devam etmesini istiyorum” cevabını verdi. Futbolcusu Edin Visca’nın “Şampiyonlar Ligi müziğini Başakşehir’de çaldıracağız” açıklamasına da değinen Avcı, “Üç sene evvel skorbordda İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yazıyordu. Bu sezon Shakhtar Donetsk-Medipol Başakşehir yazıyordu. Onun duygularına katılıyorum” sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...