Kritik zirve

Düzenleyen:
Kritik zirve

SPOR Haberleri

Golcü ve orta saha için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de ikili zirvede listeyi 4 isme kadar düştü. Saponjic, Muriqi, Diego Rolan ve Guarin'den biri alınacak

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe transfere nokta koymak için hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan yöneticilerin son gelişmelerle ilgili raporu Aziz Yıldırım'a sunmasının ardından başkan ile teknik direktör bir araya geldi. Orta saha transferi konusunda ısrarcı olmayan Vitor Pereira'nın, "Önceliğimiz golcü. Elimizdeki iki oyuncudan birisi formsuz, diğeri sakat. Bu nedenle mutlaka bir takviye yapılması şart" sözleri üzerine Yıldırım forvet transferi için hocaya söz verdi. Yönetim, daha ekonomik olması sebebiyle Partizan'dan Saponjic ile Giresunspor'un genç yıldızı Vedat Muriqi üzerinde dursa da, Pereira'nın gözdesi Bordeaux'da top koşturan Uruguaylı Diego Rolan için de temaslar sürüyor.
Guarin'den haber bekleniyor
Fransız ekibinin Rolan'ın bonservis bedelinde indirim sağlaması için kıran kırana pazarlık yapan Fenerbahçe Yönetimi, Bordeaux'dan beklediği cevabı alamazsa, Muriqi ya da Saponjic'i kadroya katacak. Sarı-lacivertlilerin haber beklediği bir diğer oyuncu ise Fredy Guarin. İnter'le yollarını ayırmak üzere olan Kolombiyalı orta saha oyuncusu için 4 milyon avroyu gözden çıkaran Fenerbahçe, Zenit ve Schalke'yle yarışıyor. İtalyan basını, Guarin için en iyi teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını yazarken, sarı-lacivertlilerin rakamı daha fazla yükseltmeyeceği belirtiliyor. Pereira'nın "Olursa güç katar. Ancak şart da değil" raporu üzerine beklemeye geçen sarı-lacivertliler, kararı Guarin'e bırakmış durumda. İnter'in gözden çıkardığı 29 yaşındaki yıldızın Fenerbahçe ile Schalke arasında tercih yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...