Bekle gör taktiği

Düzenleyen:
Bekle gör taktiği

SPOR Haberleri

Cassio ile anlaşan siyah-beyazlılar, bir taraftan da Dinpro'ya Boyko ve Douglas için yeni teklif sundu. Son hamle tutarsa Boyko, tutmazsa Cassio İstanbul'a gelecek

Ara transfer döneminin başlamasıyla dört koldan kaleci problemini çözmek için çaba harcayan Beşiktaş, adım adım sona yaklaşıyor. Corinthians'tan Cassio ile anlaşma sağlamasına rağmen Brezilyalı kaleciyi bekleten siyah-beyazlılar, Boyko ve Douglas için Dnipro'ya yeni bir teklif sundu. Ukrayna ekibinin tutarsız tavırları nedeniyle bir ara iki oyuncunun transferinden de vazgeçen siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibinde yeniden ışık görmesinin ardından iki oyuncu için teklifini 6 milyon avrodan 7 milyon avroya yükseltti. Boyko'nun "Gidersem sadece Beşiktaş'a giderim" restinde ısrarcı olması ve Sevilla'nın teklifini kabul etmemesi sonrasında harekete geçen Beşiktaş Yönetimi şimdi Ukrayna'dan gelecek cevabı beklemeye başladı. Mali açıdan zor günler geçiren ve elindeki isimleri satarak düzlüğe çıkmayı planlayan Dnipro'nun bu rest karşısında zor durumda kaldığı ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etmekten başka bir seçeneğinin kalmadığı ortaya çıktı. 
Menajerlere uyarı geldi
1 numaralı sorunu çözmek isteyen siyah-beyazlıların kaleci transferindeki hamlesini Dnipro'nun kararı belirleyecek. Ukraynalılar, Boyko'nun restine karşılık olumsuz bir cevap verirse beklemede olan Cassio, İstanbul'a doğru yola çıkacak. Bu arada transfer döneminin başlamasıyla birlikte neredeyse her gün yıldız oyuncularına yeni bir teklif gelen siyah-beyazlılar, futbolcuları ve menajerlerini, "Sezon sonuna kadar transferi unutun" şeklinde uyardı. Şampiyonluk yolunda kimseyi satmayacaklarını belirten Beşiktaş Yönetimi, Sosa için Katar ekibi Al Gharaffa'dan 7.5 milyon avroluk cazip bir teklif aldı. Futbolcu için Arjantin'in River Plate takımı yöneticisi Matias Patanian da, "Sosa'yla ilgileniyoruz. Umarım onu Arjantin'e getirmeyi başarırız" açıklaması yaptı. Yönetim, ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kaldığını ve gitmek isteyen isimlere sezon sonunda kolaylık sağlayacaklarını iletti.
    > Hüseyin EROĞUL

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...